Livrarea Produselor

Livrarea produselor comandate prin internediul site-ul nostru vor fi expediate pe intreg teritoriul Romaniei prin firme de curierat rapid. 
Termenul de livrare obisnuit al produselor comandate este de 24 – 48 ore din momentul inregistrarii comenzii, pentru produsele aflate in stoc. In conditii speciale medicaldesign.ro isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare, cu anuntarea in prealabil a persoanei care a efectuat comanda. De asemenea, exceptie fac situatiile de forta majora, declarate astfel de autoritatile administrative locale sau centrale.
Comenzile vor fi onorate in limita stocului disponibil. 
Comenzile plasate dupa ora 15.00 vor fi prelucrate a doua zi.
Pentru toate comenzile se percepe o taxă de livrare. Costul livrării este estimat la 20 RON, insa acesta poate varia in functie de localitatea de destinatie, de numarul si de greutatea coletelor, de valoarea rambursului.

Retur

Conform legislatiei specifice comertului online in vigoare un cumparator are dreptul de a returna produsele comandate online in maxim 14 (paispezece) zile de la data livrarii efective. Costul returnarii este suportat de cumparator. Acesta va fi indreptatit la rambursarea sumei platite pentru produse, intr-un interval de 14 de zile de la data acceptarii returului cu conditia ca produsul (produsele, inclusiv accesoriile - unde e cazul), sa fie returnate in starea fizica in care erau la primire, cu toate etichetele si ambalajele intacte. Nu vor fi acceptate drept retur produsele purtate, cu urma de uzura sau deteriorate. In cazul returnarii unor produse la care transportul pentru livrare a fost suportat de medicaldesign.ro, suma aferenta livrarii va fi retinuta din valoarea rambursata.